НОВА ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ ДО ПУНКТУ ПРИЙОМУ ВІЗОВИХ АНКЕТ ДО ПОЛЬЩІ В КИЄВІ

НОВА ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ ДО ПУНКТУ ПРИЙОМУ ВІЗОВИХ АНКЕТ ДО ПОЛЬЩІ В КИЄВІ

Починаючи з 3 жовтня 2016 року буде запроваджено нову процедуру реєстрації до Пункту Прийому Візових Анкет до Польщі у Києві, згідно з якою отримання реєстрації відбудеться безпосередньо після оплати в найближчому відділенні Кредо Банку чи Ідея Банку.

Протягом 24 години після здійснення оплати, отриманий Код від банку (PTN) буде активований через систему реєстрації. Реєстрація дати і часу подачі документів відбудеться автоматично. Статус банківського коду (PTN) можна перевірити за посиланням https://online.vfsglobal.com/Global-Appointment/Home/GetApplicantStatus/

Після призначення дати на подачу документів оператор колл-центру зв’яжеться з Вами в телефонному режимі з 9:00 до 21:00 з понеділка по суботу (крім вихідних днів).

Коли оператор з Вами зв’яжеться він поінформує про автоматично зарезервовану дату і час подачі Вами документів у візовий центр. У випадку, якщо Вами буде підтверджено зазначену дату і час подачі документів, реєстрація буде підтверджена оператором в системі. У зазначений час Вам необхідно буде особисто подати документи до ППВА.

Якщо запропонована дата на подачу документів не буде Вас влаштовувати, оператор скасує реєстрацію. Наступна дата і час подачі документів буде автоматично вибрані системою і Вам необхідно очікувати наступний дзвінок від оператора колл- центру.

Після повторного дзвінка з колл-центру, оператор поінформує Вас, про другий автоматично зарезервовану дату і час подачі документів у ППВА. У випадку підтвердження Вами дати і часу подачі документів, реєстрація буде підтверджена оператором у системі. У призначений час Вам необхідно особисто звернутись до ППВА для подачі документів. У випадку Вашої повторної відмови від запропонованої дати і часу подачі документів відповідний код буде деактивовано. Заявнику необхідно буде звернутися до ППВА для повернення коштів. Одночасно Ви можете знову оплатити сервісний збір та отримати нову реєстрацію – у разі необхідності.